Betaling


Vi tilbyr betaling via PayPal og Klarna.

Alle prisene er inkludert moms på 25 %.

Ved betaling med PayPal

PayPal bruker noen av de sterkeste verktøyene innen datakryptering og teknologi til å motarbeide svindel. Slik beskytter vi opplysningene dine og reduserer risikoen for at du blir svindlet på nettet.Legg til ett eller flere betalingskort på PayPal-kontoen din. Deretter trenger du bare å velge PayPal når du betaler på et nettsted – bare skriv inn e-postadressen og passordet ditt og bekreft betalingen. Vi gjennomfører betalingen uten at du behøver å oppgi eller dele betalingsopplysningene dine med selgeren.

Dette er en enkel og sikker betalingsmåte uten noen gebyrer. Du kan selv velge om du vil betale med VISA, Mastercard eller med andre kredittkort.
Velg PayPal når du betaler på dette nettstedet, så kan du raskt og enkelt opprette en PayPal-konto og legge til betalingskortet du foretrekker. Når du har opprettet en konto kan betale trygt og enkelt på millioner av nettsteder over hele verden – bare se etter PayPal-logoen. PayPal brukes allerede av mer enn 169 millioner mennesker i 193 land og har støtte for 25 ulike valutaer.


Ved betaling med Klarna


Dersom du velger å betale din ordre med Klarna så mottar du en faktura i forbindelse med levering av varen din. Du har da en forfallsdato på 14 dager fra varen sendes, med ett fakturagebyr på 29kr.
Ved ett kjøp kommer Klarna til å utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan kredittopplysninger forekomme, du får da en kopi av disse opplysningene per post.
Ved forsinket  betaling kommer det et purrebegyr med beløpet som er lovsatt, som for øyeblikket er 65kr samt forsinkelsesrente på gjeldene referanserente tillegg på 9,5 %.
Har opprinnelig forfallsdato passert, er det ikke mulig å utsette betalingsfristen. Har den ennå ikke utløpt kan du flytte denne datoen 10 dager igjennom mine sider.